Merik, ontvanger, Dru, Bellfires, Gashaard, gaskachel, helmond, deurne, batterijen

Batterijen vervangen

In de zomer worden de meeste gashaarden niet gebruikt

Heeft u een gaskachel die uitgerust is met techniek die met batterijen werkt? Dan adviseren wij om aan het einde van het stookseizoen, of aan het begin van de zomer, de batterijen te verwijderen. De regelunit van de haard bevindt zich meestal in het serviceluik. Het is een klein zwart kastje, met daarin 4 Penlight (AA) batterijen.

Mertik, ontvanger, Dru, Bellfires, Gashaard, gaskachel, helmond, deurne, batterijen, zomer

Let er op dat u bij het uitnemen van de unit geen kabels lostrekt!

Indien de batterijen in de zomerperiode zouden gaan lekken, kan dit storingen veroorzaken, waardoor de unit vervangen dient te worden. Deze kosten zijn helaas niet gering en daarom adviseren wij om de batterijen in de zomer te verwijderen en aan het begin van het stookseizoen nieuwe te plaatsen. Gebruik liefst wel goede batterijen (Duracell, Varta e.d.)

Na het plaatsen van nieuwe batterijen moet de regelunit gereset worden. Daarvoor zit een knop op de unit, die u met een pen kunt indrukken. Nadat u dat heeft gedaan is de haard weer normaal te gebruiken.

 

Bouwmans Vuur Totaal is de totaalleverancier voor kachels in Aarle-Rixtel. Vanuit Aarle-Rixtel verkopen en plaatsen wij gashaarden, houtkachels en stijlschouwen in een grote regio. Noord-Brabant en Limburg zijn voor ons bekend terrein. Onze mensen plaatsten eerder gaskachels, houthaarden en schouwen in Helmond, Deurne, Someren, Asten, Lierop, Liessel, Geldrop, Mierlo en vele andere plaatsen. Heeft u ook interesse in een haard of kachel? Kom dan gewoon eens langs in onze showroom. Onze showroom is altijd geopend op vrijdag en zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur. ALLE andere dagen en tijden bent u ook welkom, maar dan zou u eerst even een afspraak moeten maken. Inmiddels hebben wij 20 jaar ervaring in de verkoop en plaatsing van haarden in alle soorten en maten en onze medewerkers zijn van alle mogelijkheden en wettelijke eisen op de hoogte en kunnen u perfect adviseren wat in uw geval de beste oplossing zou zijn als u de aanschaf overweegt van een sfeerverwarming. We bieden van alle grote betrouwbare merken het complete assortiment aan en velen daarvan zijn brandend in onze showroom in Aarle-Rixtel te bekijken.

Wij zijn aangesloten bij het Sfeerverwarmingsgilde. Uiteraard om ervoor te zorgen dat onze mensen altijd op de hoogte zijn van de mogelijkheden en onmogelijkheden voor de aanschaf of plaatsing van een haard of kachel. Tevens geeft dat onze klanten de zekerheid dat de verkoop en plaatsing optimaal geregeld is en dat niets aan het toeval wordt overgelaten. U wilt toch ook jaren genieten van een gashaard of houtkachel die we eerder bij u geplaatst hebben? Neem dan gewoon contact met ons op en neem geen risico! Contactpagina

Heeft u eerder een haard of kachel door ons laten zetten? Dan zijn wij benieuwd hoe deze eerder geplaatste gashaard of houtkachel bevalt. Stuur ons een foto met tekst met de ervaring die u eerder met ons heeft gehad. Wellicht komt uw foto ook op onze pagina te staan.

© 2024 Bouwmans Vuur Totaal

Website gerealiseerd door Goedemorgen Reclame & Communicatie