3-zijdige gashaarden

Bent u op zoek naar een 3-zijdige haard?

We hebben een aantal van de door ons geplaatste 3-zijdige sfeerhaarden laten fotograferen. Uiteraard om een idee te geven van de mogelijkheden die we bieden. Heeft u zelf een idee voor de bouw van een driezijdige kachel? Wij kunnen ieder idee uitwerken. In eerste instantie in ons 3D ontwerpprogramma, zodat een eerste ontwerp ontstaat. Vanuit dat startpunt gaan we in overleg met onze klant. Uiteraard om tot een ontwerp en eindresultaat te komen, dat 100% naar wens van onze klant is.

Onderstaande voorbeelden worden regelmatig aangevuld. Staat uw nieuwe sfeerhaard binnenkort ook tussen deze foto’s?

Al meer dan 20 jaar staat onze klant centraal bij de aankoop van een sfeerhaard of kachel. Wij hebben gaskachels van verschillende merken het assortiment. Uiteraard verkopen en plaatsen wij uitsluitend merken die van een kwalitatief hoog niveau zijn. Een haard of kachel koopt men voor een langere periode en dan moet alles tot in de puntjes verzorgd zijn. Niet alleen qua veiligheid, maar tevens moet een 3-zijdige kachel in een interieur gepast worden.

Hoe gaan we te werk?

In eerste instantie gaan we in een gesprek met onze opdrachtgever bekijken wat de wensen en mogelijkheden zijn. Iedere situatie is anders en wij denken mee met onze klant. Met de eerste indruk en de aantekeningen die tijdens een gesprek gemaakt worden, gaan we aan de slag. Met behulp van ons 3D ontwerpprogramma wordt een eerste ontwerp gemaakt. Dat ontwerp wordt voorgelegd aan de opdrachtgever. Tot een dag voor de uiteindelijke bouw kunnen aanpassingen gedaan worden aan het ontwerp. Omdat wij met onze eigen vakmensen werken, is het mogelijk om tot op het laatste moment wijzigingen door te voeren.

Bovenstaande foto’s zijn gemaakt van haarden en kachels (op gas of hout gestookt) die wij geplaatst hebben in Helmond, Deurne, Someren, Lieshout, Beek en Donk, Aarle-Rixtel, Asten, Liessel, Eindhoven, Nuenen, Mierlo en Geldrop.

Meer zien? Kijk eens bij onze “Eerder geplaatste haarden en kachels”

© 2024 Bouwmans Vuur Totaal

Website gerealiseerd door Goedemorgen Reclame & Communicatie