Dru Metro 100 tunnel bij Restaurant 33 Good Food van Freek in Helmond

33 Good Food

De eerste vraag die we kregen van de eigenaar van restaurant 33 Good Food in Helmond was of we langs konden komen om het plaatsen van een gashaard te bespreken. Natuurlijk, geen enkel probleem! We weten dat de koffie in ieder geval goed gaat zijn 🙂

Pand restaurant 33 Good Food aan de Kamstraat te Helmond. Gevestigd tussen de Rabobank en de Hema, aan de grote parkeerplaats.

Omdat we in de regio (Peel en de Kempen) heel veel sfeerhaarden geplaatst hebben, komt men al snel bij ons uit. Al jaren doen wij dagelijks ons uiterste best om tevreden klanten te hebben en te houden. Aan online beoordelingen is te zien dat dit aardig lukt. Om die reden weten veel mensen de weg naar onze inspiration shop in Aarle-Rixtel te vinden.

Unieke haard

De vraag die we van Freek bij 33 Good Food kregen was niet alledaags. Of we een haard konden hangen in samenwerking met de interieurbouwer. Nou gaan wij uitdagingen niet uit de weg en dit was zeker een uitdaging te noemen. Op de eerste plaats was overleg nodig met Steegaa Interior. Zij verzorgen het interieur bij 33 Good Food en samen moeten we zorgen voor een perfecte afwerking. Het allerbelangrijkste is dat we op een veilige en brandvrije constructie een haard kunnen zetten. En natuurlijk is het ook van belang dat gasten van het restaurant zich niet per ongeluk kunnen branden aan de haard.

Wat een eerste indruk bij het binnenkomen bij Restaurant 33GoodFood te Helmond. Van Bouwmans Vuur Totaal, dealer van DRU uit Aarle-Ritel

Specialisten aan het werk

Als we het hebben over Steegaa Interior en Bouwmans Vuur Totaal, dan hebben we het over specialisten pur sang. Niets wordt aan het toeval overgelaten en zoals het hoort, is ook voor dit project vooraf alles goed doorgesproken. Er zijn ontwerpen gemaakt door beide partijen en uiteindelijk is daar een sfeervol en stoer ontwerp uitgekomen.

Wat een eerste indruk bij het binnenkomen bij Restaurant 33GoodFood te Helmond. Sfeervol met de verlichting naar de haard van DRU dealer Bouwmans Vuur Totaal

Sfeervol tafelen

Wie het restaurant heeft bezocht, weet dat je er fantastisch kunt eten in een zeer gemoedelijke sfeer. Die sfeer hebben we nu, ook al leek het onmogelijk, naar een nog hoger niveau getild met de komst van de DRU Metro 100 Tunnelhaard . Direct bij binnenkomst valt de gashaard op en door de slimme bouw hoeft niemand bang te zijn dat het te warm wordt. Optimaal genieten van een hapje en een drankje!

33 good food. Sfeervol zicht vanuit 2 kanten op deze DRU Sfeerhaard. Zo plaatsen wij sfeerhaarden in de kempen en de peel. Inspiration Shop van DRU, Global, Spartherm, Dik Geurts, Bellfires, Faber en meer.
Bij mooie haarden horen mooie foto's. Freek Boetzskes van 33 Good Food koos voor Bouwmans Vuur Totaal voor een sfeerhaard in zijn restaurant.

Horeca

Steeds meer horeca kiest een sfeerhaard voor extra gezelligheid. De warmte en het vuurbeeld van een gashaard past perfect in de sfeer van een café, restaurant of hotel. Wij hebben veel ervaring met het plaatsen van haarden of kachels in deze branche. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wie weet kunnen wij voor u ook iets betekenen. Klik hier voor onze contactgegevens

Inspiratie

We hebben vaker een stukje geschreven over een tunnelhaard. Bijvoorbeeld over deze Metro 130 Tunnelhaard van DRU in een woning in Deurne. We zijn trots op wat we doen en blij met tevreden klanten. Nergens vindt u een bedrijf met dezelfde unieke after-sales als Bouwmans Vuur Totaal. Tevens zijn wij uniek ik het laten zien van mogelijkheden. Wij gaan regelmatig op pad om projecten te fotograferen. Wij laten graag zien wat we zelf maken, niet wat een fabrikant in een studio heeft laten plaatsen voor de fotografie van brochures. Kom en laat u verrassen!

© 2024 Bouwmans Vuur Totaal

Website gerealiseerd door Goedemorgen Reclame & Communicatie