Trots als 5 sterren specialist

Bouwmans Vuur Totaal is erkend 5-sterrenspecialist en wij laten ons bewust controleren en beoordelen op ons servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5 sterren groeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgen wij te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken.

Zo weet u zeker dat u bij ons kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

  • Goed advies: Onze verkopers zijn adviseurs. Zij ondersteunen u bij de juiste keuze van een gashaard of houtkachel. Optimaal genot van een sfeerhaard lukt alleen als er een keuze is gemaakt voor de juiste kachel of haard. Wij weten wat er te koop is en adviseren persoonlijk naar de situatie waarin de sfeerverwarming geplaatst moet worden. Eventueel maken we een 3D-ontwerp om de situatie te schetsen.
  • Vakmanschap: Het adviseren lukt pas goed, wanneer je weet waar je over praat. Onze mensen staan niet alleen op vrijdag en zaterdag in de showroom, maar zijn op andere dagen onderweg voor het plaatsen of onderhouden van gashaarden en kachels. Daardoor is bekend wat in welke situatie de beste oplossing is.
  • Kwaliteit: De haarden en kachels die wij verkopen zijn van de beste kwaliteit. Voldoet een type of merk niet aan onze kwaliteitseisen, dan zullen wij die niet verkopen. Daarnaast bouwen wij de kachels en haarden met de beste materialen om onze kwaliteit te waarborgen, tot in lengte van jaren.
  • Service: Wij staat voor service en zullen alles doen wat binnen onze mogelijkheden ligt om een klant tevreden te houden. Onze servicedienst is dagelijks op pad voor het onderhouden van gashaarden of het oplossen van storingen. Korte lijnen zijn van belang voor een optimale service.
  • Garantie: Bouwmans Vuur Totaal heeft als één van de weinige bedrijven eigen medewerkers die 99% van de storingen kunnen verhelpen. Door het volgen van trainingen en goede contacten met de servicediensten van de fabrikanten, zijn wij in staat om snel te werken. Het is zelfs mogelijk om 5 jaar garantie te krijgen op uw sfeerverwarming!

Kortom: Bouwmans Vuur Totaal is terecht een 5-sterren specialist!

5sterren, 5-sterren, specialist, haard, haarden, gas, hout, kachel, kachels

Bouwmans Vuur Totaal levert uw houtkachel, gashaard of stijlschouw volgens de richtlijnen van de stichting NHK. Daarmee kiest u voor zekerheid. Deze brancheorganisatie neemt regelmatig steekproeven om de kwaliteit te controleren en treedt op bij geschillen.

Adviseurs

Jan van Oorschot, specialist is sfeer door haarden en kachels

Jan van Oorschot

Lidia Vargas, onze spaanstalige adviseur in kachels en haarden

Lidia Vargas

Patrick van Mierlo, adviseur en after-sales in sfeerhaarden bij Bouwmans Vuur Totaal

Patrick van Mierlo

© 2024 Bouwmans Vuur Totaal

Website gerealiseerd door Goedemorgen Reclame & Communicatie