Clear View glas van Dru

Clear View glas: ontspiegeld glas van Dru

Inmiddels biedt Dru een aantal jaren de mogelijkheid om optioneel ontspiegeld glas in haarden te plaatsen. Daardoor lijkt het of er geen glas aanwezig is en zijn hinderlijke reflecties niet meer te zien. Zo krijg je nog meer het idee van een open haard, zonder de nadelige effecten daarvan. Clear View glas verminderd de reflecties met 95%!

Dru clear view glas dealer inspiration shop aanbieding najaar

Tijd voor actie!

Net als vorig jaar heeft Dru een actie, waarbij het Clear View glas gratis geleverd wordt in de gehele Maestro serie. Het is dus nu de tijd om een Dru Maestro haard te bestellen. Wanneer de haard uiterlijk zaterdag 15 december besteld wordt, is het ontspiegelde glas gratis. Uitlevering van de haard is dan uiterlijk 28 februari. Maar als eerder gewenst is, is dat natuurlijk geen enkel probleem. De levertijden van de Dru Maestro haarden is ongeveer 2 weken. De actie is niet inwisselbaar voor geld en geldt voor orders die geplaatst zijn vanaf 15 oktober.

Succes

Vorig jaar heeft Dru deze actie ook gehad en dat was een enorm succes te noemen. Een besparing die kan oplopen tot wel € 690,00 is niet iets wat mensen willen missen bij de aankoop van een haard. Hieronder wat voorbeelden van Dru Maestro haarden met ontspiegeld glas. Kom eens een kijkje nemen in onze showroom op vrijdag of zaterdag. Andere dagen zijn uiteraard ook mogelijk, maar maak dan eerst even een afspraak. Contactpagina

dru maestro 105 3 driezijdig 105-3 nuenen haard Dru Maestro 100 front gas haard kachel ontspiegeld glas Lieshout Nuenen Clearview ontwerp sfeer vuur vlammen realistisch vuurbeeld metselwerk

Dru maestro 100 front haard kachel ecowave vuur realistisch flames vlammen beeld

Bouwmans Vuur Totaal is voor een ruime regio rondom Aarle-Rixtel dealer. En dat niet alleen, wij zijn één van de speciaal geselecteerde Inspiration Shops voor Dru. Dat betekent dat wij van eerste gesprek tot nazorg aan haarden en kachels alles zelf doen. Onze servicemedewerkers zijn van alles op de hoogte en gediplomeerd installateur. Tot in ieder detail wordt meegedacht over het ontwerpen van een haard en onze ontwerper zorgt indien gewenst voor een mooie 3D impressie van een te bouwen haard. Zo is iedereen, van opdrachtgever tot installateur precies op de hoogte van wat er gebouwd moet worden.

Op onze pagina met eerder geplaatste haarden, hebben wij veel foto’s geplaatst. Allemaal haarden die in het verleden door ons zijn ontworpen en gebouwd. Niet alleen zoals deze in Lierop, maar bijvoorbeeld ook in Helmond, Eindhoven, Erp, Boekel, Veghel, Deurne, Asten en Someren. U kunt bij ons terecht voor gashaarden en gaskachels, maar ook voor schouwen in natuursteen en kachels die gestookt worden op hout. In onze showroom, die standaard geopend is op vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur, staan veel haarden opgesteld. Uiteraard bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen en u te laten voorlichten. Wilt u liever op een ander moment komen kijken? Maak dan een vrijblijvende afspraak (contact)

© 2024 Bouwmans Vuur Totaal

Website gerealiseerd door Goedemorgen Reclame & Communicatie