Dru maestro 100 front haard kachel ecowave vuur realistisch flames vlammen beeld

Eindhoven. Bent u op zoek naar een haard of kachel en woont u in Eindhoven? Wij zijn met onze ruime showroom voor de regio DE Inspiration Shop voor sfeerhaarden.

sfeerhaarden Eindhoven haard kachel hout gas

Passie voor vuur

Wij hebben passie voor vuur. Er zijn in huis weinig dingen die zoveel rust en sfeer geven als het vuur van een gashaard of houtkachel. Kiest u voor het gemak van een gashaard met afstandsbediening, of toch voor een houtkachel? In een houtkachel is het vuur altijd anders, een belangrijk verschil met een gaskachel.

houtkachel Dik Geurts Eindhoven sfeerhaard de kempen

Wij zijn ook actief op Facebook, Instagram en Pinterest. Daar plaatsen wij nieuwtjes, tips, maar uiteraard ook foto’s van haarden en kachels die we geplaatst hebben. Eigen foto’s die een goede weergave geven van de sfeer die we bij anderen creëerden.

clear view, dru, metro, 130, xt, gashaard, open haard, Erp, Veghel, helmond

Ook op onze eigen site plaatsen wij foto’s die ter inspiratie kunnen dienen voor sfeerhaarden bij andere klanten. We hebben de haarden en kachels bij de voorbeelden onderverdeeld in verschillende categorieën. Zo is zoeken naar een opstelling makkelijk te vinden. Dit zijn slechts voorbeelden. Bij u in Eindhoven, of de omgeving daarvan, kunnen we bouwen wat u wilt. Mits dit uiteraard aan de specificaties en wetgeving voldoet voor bijvoorbeeld de rookgasafvoer.

Eindhoven en warmte van een haard

Ook in Eindhoven komen nieuwbouwwijken die niet aangesloten zijn op het aardgasnetwerk. Voor ons is dat geen probleem! Er zijn heel veel mogelijkheden om sfeerhaarden te laten branden op flessengas, propaan dus. De frequentie van het wisselen van gasflessen is afhankelijk van de haard of kachel. Heel gemiddeld kunnen we stellen dat 4 draagbare gasflessen per jaar voldoende moeten zijn voor een gezellig sfeervuur in huis.

Wanneer u de kachel wilt gebruiken als hoofdverwarming is het wellicht beter om te kiezen voor een op hout gestookte sfeerhaard. Eventueel een exemplaar wat gekoppeld is aan de buffervat, zodat u de warmte kunt gebruiken voor verwarming via cv of tapwater. Indien u daarover meer wilt weten, bent u bij ons uiteraard aan het juiste adres!

Adviseurs

Jan van Oorschot, specialist is sfeer door haarden en kachels

Jan van Oorschot

Lidia Vargas, onze spaanstalige adviseur in kachels en haarden

Lidia Vargas

Patrick van Mierlo, adviseur en after-sales in sfeerhaarden bij Bouwmans Vuur Totaal

Patrick van Mierlo

© 2024 Bouwmans Vuur Totaal

Website gerealiseerd door Goedemorgen Reclame & Communicatie