dru metro 100 xtu met powervent als sfeerhaard in geldrop

Haarden in Helmond

Als dealer van haarden en kachels in Aarle-Rixtel werken wij uiteraard ook veel in Helmond. Vele haarden in Helmond zijn door ons geplaatst.

Sfeer van een vrijstaande haard in Geldrop. Naast haarden in Helmond, plaatsen wij ook haarden in onze omgeving

Sfeer van haarden in Helmond

Een haard of kachel geeft extra sfeer in een woning. Vuur is altijd fascinerend en je kunt er naar blijven kijken. Wanneer u een haard of kachel wilt gaan kopen en u woont in de Peel, de Kempen of Noord-Limburg, kom dan gerust even naar onze showroom. Sfeerhaarden in overvloed en uiteraard volledig op uw wensen afgestemd.

hout inbouw kachels en haarden in Helmond. Dealer en specialist in Helmond, tussen Eindhoven en deurne

Specialisme

De aankoop van een haard in niet zo moeilijk. De verkoop is dat ook niet en er zijn redelijk wat bedrijven die u graag een haard verkopen. Maar, wat gebeurd er na de verkoop van een mooie haard of kachel? Het is maar goed dat er tegenwoordig de mogelijkheid bestaat om op internet naar reviews te zoeken. Wij zijn trots op ons werk en we maken de mooiste kachels en haarden. Sfeerhaarden die allemaal door een ringetje te halen zijn. Natuurlijk verwacht u van ons dat we een haard in topconditie houden. Bij ons is het heel simpel: Zorg dat een klant tevreden is en met plezier terugkijkt naar het hele traject van eerste kennismaking tot aan de after-sales!

Het maakt daarbij niet uit of u bij ons een gashaard of een houtkachel heeft gekocht. Bij de aankoop van een houtkachel komen wij een stooktraining geven bij de oplevering. Wij willen dat onze klanten op de hoogte zijn van de beste manier van stoken en proberen zo samen te zorgen voor het uitbannen van een houtrookdiscussie.

In het geval van de aankoop van een gashaard zorgen wij voor de optimale aankleding van een gashaard, met oog voor detail. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid voor onderhoud door eigen specialisten. Onze after sales voor sfeerhaarden is uniek in Nederland!

dik geurts houtkachel aangesloten op buffervat

Gediplomeerde monteurs

Er zijn weinig haardenbedrijven die het ons nadoen: Iedere monteur heeft de vakopleiding afgerond voor “Installateur van haarden, kachels en rookkanalen”, of is ermee bezig. Iedere monteur weet daardoor tijdens het werk wat de eisen zijn en voorkomt daarmee brandgevaarlijke situaties.

Bellfires Vertical Bell Small Tunnel haard in helmond, ontworpen door Studio Arjan Hogers
Ontwerp door Studio Arjan Hogers

Ontwerp

Sommige klanten komen bij ons met een ontwerp voor een haard. Uiteraard is het dan voor ons de taak om het ontwerp te respecteren en te bouwen zoals de klant het wil. Echter, vaak maken wij een ontwerp en gaan we uitvoerig in overleg met onze opdrachtgevers. Een huisbezoek behoort daarbij ook tot de mogelijkheden. Zo kunnen we ons een idee vormen van de wens van de klant, om samen tot een prachtig eindresultaat te komen.

Haarden in helmond
Ontwerp door Studio Arjan Hogers

Bekijk ook eens onze pagina met voorbeelden van haarden en kachels. Wij fotograferen heel veel gerealiseerde projecten. Foto’s van de fabrikanten zijn prima, maar we laten liever eigen werk zien wat we als specialist en dealer van haarden en kachels in de Peel en de Kempen gemaakt hebben.

Adviseurs

Jan van Oorschot, specialist is sfeer door haarden en kachels

Jan van Oorschot

Lidia Vargas, onze spaanstalige adviseur in kachels en haarden

Lidia Vargas

Patrick van Mierlo, adviseur en after-sales in sfeerhaarden bij Bouwmans Vuur Totaal

Patrick van Mierlo

© 2024 Bouwmans Vuur Totaal

Website gerealiseerd door Goedemorgen Reclame & Communicatie