sfeerhaarden de peel en de kempen helmond deurne

Helmond en haarden. Wij zitten met ons bedrijf aan de Helmondseweg in Aarle-Rixtel. Daaruit is op te maken dat wij vlakbij Helmond zitten. Dagelijks zijn onze monteurs aan het werk in de naastgelegen stad. 

Wijken van Helmond

In de wijken die bij Helmond horen plaatsen wij regelmatig sfeerhaarden, dus haarden en kachels. Denk daarbij bijvoorbeeld aan Stiphout, Mierlo-Hout, Brandevoort, Oranjebuurt, Dierdonk en Brouwhuis.

Houthaard van Spartherm. Liftdeurhaard in Helmond

Service

Naast het plaatsen van sfeerhaarden, verzorgen wij ook de hele nazorg. Service en onderhoud door specialisten op het gebied van vuur. Uniek in de regio, met eigen monteurs die voor u klaar staan. Iedere dag vertrekken er 3 monteurs door de Peel en de kempen voor het plaatsen en uitvoeren van onderhoud van gashaarden en houtkachels. In de regio zijn wij het enige bedrijf met gediplomeerde monteurs die lang werkzaam zijn binnen de haardenbranche.

DRU Maestro 75 Tunnel haard in Helmond

Ontwerp van een haard

Aan de koop van een sfeerhaard (open haard) gaat een proces vooraf. We verkopen niet alleen gashaarden en houtkachels, we verkopen een totaalplaatje. De sfeer van een houthaard of gaskachel moet passen in uw woning. Alvorens we tot een overeenkomst komen is het belangrijk om uw wensen te kennen. Middels een 3d ontwerpprogramma kunnen we een de ruimte waar de haard geplaatst wordt natekenen. Op die manier kunnen we tot een perfect plaatje komen.

Ontwerpen van een haard of kachel naar wens van de klant. In dit geval de Dru Maestro 75xtu met een plateau

Pas als het ontwerp naar wens is, gaan we over tot plaatsen van de kachel.

Showroom – inspiration shop

Onze showroom is een ware inspiration shop! Vanuit de hele regio (en verder dan de Peel en de Kempen) komen mensen naar onze prachtige toonzaal. We hebben van bekende merken als DRU, Faber, Bellfires, Dik Geurts, Wanders, Spartherm en Barbas modellen in onze showroom opgesteld staan.

Helmondse horeca kiest voor Bpuwmans. Hier een DRU Maestro open haard bij Restaurant de Warande

Trots!

Omdat we trots zijn op onze projecten, laten we dat graag zien. Ook in Helmond worden haarden en kachels door ons op de foto gezet. Nog meer zien? Kijk eens op onze pagina met heel veel voorbeelden

Adviseurs

Jan van Oorschot, specialist is sfeer door haarden en kachels

Jan van Oorschot

Lidia Vargas, onze spaanstalige adviseur in kachels en haarden

Lidia Vargas

Patrick van Mierlo, adviseur en after-sales in sfeerhaarden bij Bouwmans Vuur Totaal

Patrick van Mierlo

© 2024 Bouwmans Vuur Totaal

Website gerealiseerd door Goedemorgen Reclame & Communicatie