Inspiratie

Inspiratie nodig om een idee te krijgen van de mogelijkheden?

Veel mensen die voor inspiratie op zoek gaan naar een houtkachel of gashaard hebben wel al eens wat gezien of op internet gezocht naar situaties waarin een kachel of haard geplaatst is. Om een handje te helpen zetten wij hieronder een aantal links die je op internet helpen zoeken naar afbeeldingen van haarden en kachels. Op onze eigen website hebben we een pagina waar we verschillende situaties laten zien en uiteraard wordt die pagina regelmatig aangevuld. Tevens beschikken we over een Facebookpagina en een eigen Pinterest pagina waar we foto’s plaatsen.

Maar er zijn meer pagina’s waar u inspiratie op kunt doen voor het realiseren van een gashaard of houtkachel:

Kachels.nl is een website die speciaal gebouwd is om inspiratie op te doen voor sfeerverwarmers. Ook wij zijn op deze site actief.
Pinterest

Bouwmans Vuur Totaal is al ruim 20 jaar bekend als specialist op het gebied van sfeerverwarming. Wij kunnen u op ieder vlak adviseren over de aankoop en de plaatsing van een gaskachel of houthaard. Uiteraard hebben wij hier veel ideeën over, maar uw eigen inbreng of wensen zijn natuurlijk van harte welkom. Aan de hand Uw en onze ideeën kunnen we een ontwerp maken wat aansluit aan de inrichting in uw woning. Samen kunnen we zorgen voor de perfecte sfeer.

Zekerheid voor onze klanten

Wij zijn aangesloten bij het Sfeerverwarmingsgilde. Uiteraard om ervoor te zorgen dat onze mensen altijd op de hoogte zijn van de mogelijkheden en onmogelijkheden voor de aanschaf of plaatsing van een haard of kachel. Tevens geeft dat onze klanten de zekerheid dat de verkoop en plaatsing optimaal geregeld is en dat niets aan het toeval wordt overgelaten. U wilt toch ook jaren genieten van een gashaard of houtkachel die we eerder bij u geplaatst hebben? Neem dan gewoon contact met ons op en neem geen risico! Contactpagina

© 2024 Bouwmans Vuur Totaal

Website gerealiseerd door Goedemorgen Reclame & Communicatie