Lierop is een paar Dru Maestro haarden rijker

In een nieuw gebouwde woning in Lierop (gemeente Someren) zijn door ons 2 haarden van Dru geplaatst.

In de woonkamer van een vrijstaand huis in Lierop hebben we een Maestro 100 geplaatst. Omdat we tijdens de bouw van de woning al konden starten met de voorbereidingen, hebben we deze haard extra laag kunnen bouwen. De onderkant van de ruit, uiteraard ontspiegeld glas (Clear View glas), is op gelijke hoogte met de vloer, waardoor een heel mooie situatie ontstaat.

Deze Dru Maestro 100 met EcoWave heeft een prachtig mooi vlammenspel, vanwege de brede bodembrander en de opstaande tweede branders waarbij het vuur uit de houtstammen lijkt te komen. En als deze haard dan ook nog uitgerust wordt met het ontspiegelde glas, dan is het plaatje compleet.

Dru Maestro kachel haard gas someren asten deurne erp lierop helmond

In de ruime woonkeuken kon een haard uiteraard ook niet ontbreken!

Voor de keuken is de keuze gevallen op de Dru Maestro 75XT. Ook deze kachel is uitgevoerd met ontspiegeld glas. Omdat men in de keuken altijd wat hoger zit dan in een woonkamer is de kachel meer op hoogte geplaatst, met daarboven de tv. Op deze manier ontstaat wel een heel sfeervolle keuken.

Dru Maestro kachel haard gas keuken ecowave lierop deurne helmond eindhven

Bouwmans Vuur Totaal is voor een ruime regio rondom Aarle-Rixtel dealer. En dat niet alleen, wij zijn één van de speciaal geselecteerde Inspiration Shops voor Dru. Dat betekent dat wij van eerste gesprek tot nazorg aan haarden en kachels alles zelf doen. Onze servicemedewerkers zijn van alles op de hoogte en gediplomeerd installateur. Tot in ieder detail wordt meegedacht over het ontwerpen van een haard en onze ontwerper zorgt indien gewenst voor een mooie 3D impressie van een te bouwen haard. Zo is iedereen, van opdrachtgever tot installateur precies op de hoogte van wat er gebouwd moet worden.

Op onze pagina met eerder geplaatste haarden, hebben wij veel foto’s geplaatst. Allemaal haarden die in het verleden door ons zijn ontworpen en gebouwd. Niet alleen zoals deze in Lierop, maar bijvoorbeeld ook in Helmond, Eindhoven, Erp, Boekel, Veghel, Deurne, Asten en Someren. U kunt bij ons terecht voor gashaarden en gaskachels, maar ook voor schouwen in natuursteen en kachels die gestookt worden op hout. In onze showroom, die standaard geopend is op vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur, staan veel haarden opgesteld. Uiteraard bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen en u te laten voorlichten. Wilt u liever op een ander moment komen kijken? Maak dan een vrijblijvende afspraak (contact)

EcoWave

De innovatieve gashaarden en gaskachels van DRU zijn voorzien van het energiezuinige Eco Wave systeem. Hiermee kun je het vermogen van de brander eenvoudig terugbrengen met behoud van een mooi vlambeeld. Het wordt zo nooit te warm in je interieur en het is dus niet nodig om de haard laag te zetten of te doven. Je kunt blijven genieten van een prachtig en mooi vlambeeld en je bespaart tot 50% op je energieverbruik! Wanneer de haard is uitgerust met een communicatiemodule, is de kachel te bedienen via een gratis app op smartphone of tablet. Dat geeft meteen een aantal extra voordelen:

  • Nog nauwkeurige bediening van de gashaard
  • Nooit de afstandsbediening kwijt
  • Kinderen kunnen de haard niet per ongeluk bedienen
  • Zelf een EcoWave programma aanmaken
  • Eenvoudig schakelen op temperatuur
  • Bij een eventuele storing een melding naar Dru

© 2024 Bouwmans Vuur Totaal

Website gerealiseerd door Goedemorgen Reclame & Communicatie