Haarden kachels mierlo luchen rookkanaal bouwmans vuur totaal

Luchen in Mierlo – mooi wonen!

Mooi wonen in Luchen, de nieuwe wijk in Mierlo waar nog volop gebouwd wordt!

Net ten zuid-westen van Helmond, in de gemeente Geldrop-Mierlo, krijgt wijk Luchen steeds meer vorm. Deze nieuwe wijk begint inmiddels vorm te krijgen en er is een grote diversiteit aan woningen. Zowel geschakelde als vrijstaande woningen en in allerlei soorten en maten. De afgelopen jaren hebben wij vele huizen mogen voorzien van een sfeerhaard. Gashaarden, maar ook houtkachels zijn hier door ons gebouwd.

Vrijstaande woning met 2 haarden

De foto’s op deze pagina hebben wij gemaakt van door ons geplaatste haarden in zo’n nieuwe vrijstaande woning op Luchen. De ruime woonkeuken is voorzien van een Bellfires Topsham Large met het mooie Premium Fire. Prachtig op hoogte gebouwd en in het verlengde van de eettafel geplaatst. Eten met familie of vrienden wordt zo op voorhand al een heerlijke bezigheid!

In de aansluitende woonkamer en in het zicht vanuit de woonkeuken, bevindt zich een Dru Maestro 80/3

De Dru gashaard heeft aan drie zijden glas, waardoor het vanuit alle kanten genieten is van een mooi vuur. Ook bij deze Dru haard komt het vuur uit de houtstammen, wat een mooi en realistisch vuurbeeld geeft. De kast onder de haard is gemaakt door Pieter Steegs van “Steegs exclusief interieur montage”.

Beide haarden in deze woning te Luchen zijn uitgerust met een communicatiemodule. Zo kan onze opdrachtgever de haarden heel makkelijk bedienen via zijn telefoon. Optimaal bedieningsgemak!

Ontwerp

Deze haarden zijn ruim voor de start van de bouw van deze vrijstaande woning door ons ontworpen. Door goed overleg met onze opdrachtgever hebben wij een duidelijk 3D ontwerp kunnen maken, zodat vooraf duidelijk was hoe de situatie zou worden. Niet alleen fijn voor de klant om een idee te krijgen, maar ook voor onze bouwers. Naast een 3D tekening komt er meteen een bouwtekening met maatvoering uit het systeem.

Bouwmans Vuur Totaal kenmerkt zich door een prettige ontvangst in onze showroom, een perfect advies, een ontwerp met respect voor het interieur, een perfecte uitvoering van de plaatsing en ongekende nazorg. Wij willen dat onze klanten lange tijd plezier hebben van de door ons geleverde haarden en kachels, het houdt bij ons niet op na de aanschaf en plaatsing van een sfeerhaard.

Op onze pagina met eerder geplaatste haarden, hebben wij veel foto’s geplaatst. Allemaal haarden die in het verleden door ons zijn ontworpen en gebouwd. Niet alleen zoals deze in Mierlo, maar bijvoorbeeld ook in Helmond, Eindhoven, Erp, Boekel, Veghel, Deurne, Asten en Someren. U kunt bij ons terecht voor gashaarden en gaskachels, maar ook voor schouwen in natuursteen en kachels die gestookt worden op hout. In onze showroom, die standaard geopend is op vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur, staan veel haarden opgesteld. Uiteraard bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen en u te laten voorlichten. Wilt u liever op een ander moment komen kijken? Maak dan een vrijblijvende afspraak (contact)

Op de sites van Dru en Bellfires zijn deze haarden ook te bekijken.

 

© 2024 Bouwmans Vuur Totaal

Website gerealiseerd door Goedemorgen Reclame & Communicatie