Nuenen heeft in vele woningen een haard of kachel die door ons geplaatst is. Vanuit onze ruime showroom in Aarle-Rixtel, op slechts 10 minuten van Nuenen, werken we wekelijks in Nuenen aan sfeerhaarden. In een ruime straal om ons haardencentrum is er geen ander bedrijf die service zo hoog in het vaandel heeft staan als Bouwmans Vuur Totaal.

DrRU Maestro 100 driezijdige gashaard door ons geplaatst in Nuenen

Regio de Peel en de Kempen

Vanuit ons bedrijf in Aarle-Rixtel werken wij dagelijks in een grote regio. Dat is niet voor niets: Wij hebben een naam hoog te houden als het gaat om service en nazorg op door ons geplaatste sfeerhaarden.

Deze sfeerhaard in Nuenen is door ons geplaatst als roomdivider.

Voor veel projecten in de gemeente Nuenen worden wij benaderd. Zowel voor haarden op gas, maar ook op kachels voor houtstook. Omdat er regelmatig discussie lijkt te zijn over houtstook, verzorgen wij stooktrainingen. Mensen die bij ons een houtkachel kopen, worden getrakteerd op een houtstookcursus. Het is van belang dat een juiste installatie ook goed gebruikt wordt, om overlast voor omgeving tegen te gaan.

Hout stoken in Nuenen zonder overlast voor de omgeving. Ook dat is Bouwmans Vuur Totaal

Houtkachels in diverse soorten

Hout stoken kan op veel manieren. In Nuenen hebben we ze op alle manieren geplaatst. Kiest u voor een stoere vrijstaande houtkachel, een design hangend model of een gave inbouw houthaard? We hebben ze in alle soorten en maten en kijken graag met u mee naar de mogelijkheden. Niet voor niets noemen wij ons de specialist in houtkachel voor de Peel en de Kempen.

Vrijstaande Dik Geurts houtkachel in Gerwen.

Toch liever voor het gemak van een gashaard?

Ook voor het ontwerpen en realiseren van de mooiste gashaarden draaien wij onze hand niet om. Middels de mogelijkheid om vooraf 3d ontwerp te maken, geven wij onze klanten de mooiste weergave van hun nieuwe situatie. Wij ontwerpen met respect voor het bestaande interieur en integreren nieuwe haarden en kachels zoals onze klant dat wenst.

Strak design meubel om een gashaard

Dat wij trots zijn op de haarden en kachels die we maken, mag inmiddels duidelijk zijn. Zo maken wij op onze website bijna alleen maar gebruik van foto’s van haarden en kachels die we zelf geplaatst hebben. Dat geldt dus ook voor de sfeerhaarden die we plaatsten in Nuenen, tussen Eindhoven en Helmond. Zie ook onze pagina met heel veel voorbeelden van eerdere projecten.

Bellfires gashaard in Nuenen, de Derby large met premium Fire

Advies op maat

Onze adviseurs zijn specialisten op het gebied van sfeer en warmte! Bent u op zoek naar extra sfeer in huis? Kom dan eens langs in onze ruime showroom in Aarle-Rixtel bij Helmond. Wij laten u graag alle mogelijkheden zien op het gebied van sfeerhaarden. Onze showroom is geopend op vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Wilt u liever op een ander tijdstip langskomen? Neem dan even contact op via onze contactpagina

Dealer van gerenommeerde merken

Wij werken met haarden en kachels van merken die dezelfde instelling hebben als wij. Kwaliteit en service staan bij fabrikanten als DRU, Bellfires en Faber net zo hoog in het vaandel als bij Bouwmans Vuur Totaal.

Adviseurs

Jan van Oorschot, specialist is sfeer door haarden en kachels

Jan van Oorschot

Lidia Vargas, onze spaanstalige adviseur in kachels en haarden

Lidia Vargas

Patrick van Mierlo, adviseur en after-sales in sfeerhaarden bij Bouwmans Vuur Totaal

Patrick van Mierlo

© 2024 Bouwmans Vuur Totaal

Website gerealiseerd door Goedemorgen Reclame & Communicatie