Wanders Oak hout kachel vrijstaand design dealer

Wanders Oak houthachel

We stellen aan u voor: De Wanders Oak houtkachel

De Wanders Oak houtkachel is een kleine kachel met grootse prestaties. Uiteraard voldoet deze haard aan de Ecodesign eisen en is daarmee klaar voor de toekomst! Met een vermogen van 4-6 kW is deze kachel geschikt voor heel veel ruimtes. In moderne woningen die voorzien zijn van goede isolatie, is een houtkachel met dit vermogen ideaal om te genieten van een gezellig vuur en een wat extra warmte.

Wanders Oak Helmond kachel ecodesign rendement dealer specialist zwitserse methode

Verschillende uitvoeringen van de Oak

De vrijstaande Oak van Wanders is leverbaar in verschillende uitvoeringen. Er is voor de kleur te kiezen uit een grijze ommanteling van beton, of uit een stalen zwarte ommanteling. Er is ook een keuze te maken uit verschillende voeten, waar de Oak op staat. Zo is te kiezen voor een mooie haard die perfect past in het interieur.

wanders oak staal kachel hout

wanders oak beton kachel hout

Nederlands fabricaat

De fabrikant van de Oak is een Nederlands bedrijf. In de Achterhoek ontwikkelen en fabriceren ze al jarenlang mooie kachels. Alle kachels van Wanders voldoen aan de hoogste eisen (Ecodesign) en zijn klaar voor de toekomst.

Specialisten

Houtstook wordt in Nederland onderschat! Wij van Bouwmans Vuur Totaal verkopen en plaatsen veel houthaarden en houtkachels. In allerlei soorten en maten en van verschillende merken. Wij hebben wel de keus gemaakt voor merken die voldoen aan alle regels. Onze klanten kunnen dan ook jarenlang genieten van een perfecte installatie. Na de verkoop van een haard of kachel zorgen wij voor een perfecte plaatsing en geven we uitgebreid uitleg over de kachel. Een juist stookgedrag is van groot belang voor het plezier van een kachel. Daarbij geeft het vrijwel geen uitstoot van schadelijke stoffen en is er geen overlast voor mensen in de omgeving.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kom eens langs in onze showroom om mooie haarden te bekijken. Onze adviseurs zijn op de hoogte van de regelgeving en de mogelijkheden die er zijn. Wij laten graag zien hoe een houtkachel gestookt moet worden en vertellen met passie over vuur. Onze showroom is op vrijdag en zaterdag open van 10.00 tot 17.00 uur. Komt een ander moment voor u beter uit? Maak dan even een afspraak. Op onze contactpagina staan onze gegevens.

Meer info over deze Wanders kachel op de website van Wanders: klik hier

Lees ook de volgende pagina voor info over houtstook.

 

 

© 2024 Bouwmans Vuur Totaal

Website gerealiseerd door Goedemorgen Reclame & Communicatie