dealer de kempen dru bellfires faber valkenswaard

Sfeerhaarden in Valkenswaard

sfeerhaarden in Valkenswaard, in de regio de kempen. Dealer voor alle grote en betrouwbare merken haarden en kachels. Ook Dik Geurts

De Kempen, de streek rond Eindhoven, is voor ons ook een belangrijk werkterrein. In Heeze, Eersel, Bergeijk en Vessem hebben we meerder haarden en kachels geplaatst. Ook staan er sfeerhaarden in Valkenswaard die we geplaatst hebben.

sfeerhaarden in streek de kempen. Dealer voor alle grote en betrouwbare merken haarden en kachels. Bellfires doorkijk

Verschillende sfeerhaarden

Er zijn sfeerhaarden in alle soorten en maten. Maar daar houdt het niet mee op. Het ontwerp van een complete haard gaat uiteindelijk het verschil maken. Door een goed overleg met klanten en eventueel interieurarchitecten, ontstaat een persoonlijk ontwerp wat past bij de sfeer die gewenst is. Onze adviseurs en onze ontwerper, gaan tijdens gesprekken, met opdrachtgevers het ontwerp van een sfeerhaard bepalen. In een 3d ontwerpprogramma kunnen we exact laten zien hoe het eindresultaat gaat worden.

Dealer voor alle grote en betrouwbare merken haarden en kachels. Dru Metro 130 Tunnel

Waarom Bouwmans Vuur Totaal?

Wij zijn uniek! Er is in de regio geen dealer van sfeerhaarden die werkelijk alles in eigen hand houdt. Van een eerste kennismaking, tot aan de nazorg van haarden en kachels heeft u met eigen mensen van Bouwmans Vuur Totaal te maken. Zo hebben wij een monteur in dienst die zich voornamelijk bezig houdt met de after sales. Hij werkt de hele dag aan de sfeer van vuur. Mocht er onverhoopt een storing zijn aan een gashaard, of wil een klant een stooktraining voor de nieuwe houtkachel hebben, dan komt in de meeste gevallen Patrick langs. Zo werkt hij ook regelmatig aan sfeerhaarden in Valkenswaard.

Dealer voor alle grote en betrouwbare merken haarden en kachels. Dru Metro 100 xtu

Bij de meeste haardenbedrijven wordt het bouwen van haarden overgelaten aan zzp-ers. Daar hoeft op zich niks mis mee te zijn. Maar alleen wij kunnen u in dat geval garanderen dat de bouw voldoet aan alle eisen. Niet alleen op het gebied van veiligheid. Wij weten exact wat voor materialen door ons gebruikt worden om van begin tot aan after-sales alles tot in perfectie te verzorgen.

Dealer

Voor sfeerhaarden zijn wij dealer van de betrouwbare merken, zoals Bellfires en Barbas uit de Kempen.. Wij hebben in onze ruime showroom te Aarle-Rixtel bij Helmond veel haarden en kachels opgesteld staan. Uiteraard zijn ze brandend te bekijken. Onze adviseurs vertellen u er graag alles over. Kom eens vrijblijvend langs, de koffie en thee staan klaar!

© 2024 Bouwmans Vuur Totaal

Website gerealiseerd door Goedemorgen Reclame & Communicatie