Bent u woonachtig in Valkenswaard, net onder Eindhoven? En bent u geïnteresseerd in een sfeerhaard? Neem dan de tijd om u eens vrijblijvend te laten informeren. Een gashaard of houtkachel is een investering voor jaren. De juiste keuze maken is daarom zeer belangrijk.

Dru metro gashaard als roomdivider in de kempen. Mooie sfeerhaarden maakt Bouwmans Vuur Totaal, ook in Valkenswaard

Inspriratie

Naast onze website met heel veel foto’s van door ons gemaakte haarden en kachels hebben wij een ruime showroom. In Aarle-Rixtel, bij Helmond, staan in onze showroom van gerenommeerde merken meerdere sfeerhaarden opgesteld. Op ongeveer een half uur rijden van Valkenswaard kunt u inspiratie opdoen voor prachtige houthaarden en gaskachels. Ook vanuit de Kempen bent u bij ons van harte welkom!

Sfeerhaarden

Mensen die een haard willen komen gaan voor sfeer. Uiteraard geeft een kachel ook warmte, maar voor de meeste mensen is het de sfeer die vuur in huis moet brengen. Wij weten alles van sfeer en warmte. Onze eigen monteurs plaatsen sfeerhaarden met trots. En dan houdt het nog niet op!

Ook houtkachels, vrijstaand of inbouw, plaatsen wij regelmatig in de Kempen. Uiteraard ook inclusief stooktraining.

Onderhoud en service

Onze monteurs zijn ware specialisten. De fabrikanten waar we dealer van zijn verzorgen regelmatig trainingen voor onze monteurs. Mocht er onderhoud nodig zijn, of is uw haard onverhoopt op storing gevallen, dan zorgen wij dat dit snel en goed opgelost wordt. Bellfires en Barbas (uit de Kempen), DRU uit Duiven en Faber uit Heerenveen zijn grote merken. Betrouwbaar en met dezelfde instelling als wij, de klant dient tevreden te zijn!

Hoekhaarden in Valkenswaard, natuurlijk ook van sfeerhaarden specialist Bouwmans Vuur Totaal

Ook in de Kempen komen nieuwbouwhuizen die niet aangesloten zijn op het aardgasnetwerk. Voor ons is dat geen probleem! Er zijn heel veel mogelijkheden om sfeerhaarden te laten branden op flessengas, propaan dus. De frequentie van het wisselen van gasflessen is afhankelijk van de haard of kachel. Heel gemiddeld kunnen we stellen dat 4 draagbare gasflessen per jaar voldoende moeten zijn voor een gezellig sfeervuur in huis.

Tunnelhaarden, of doorkijkhaarden plaatsen we regelmatig. Een goed ontwerp zorgt voor het perfecte plaatje. Hier in de Kempen, net onder Eindhoven

Wanneer u de kachel wilt gebruiken als hoofdverwarming is het wellicht beter om te kiezen voor een op hout gestookte sfeerhaard. Eventueel een exemplaar wat gekoppeld is aan de buffervat, zodat u de warmte kunt gebruiken voor verwarming via cv of tapwater. Indien u daarover meer wilt weten, bent u bij ons uiteraard aan het juiste adres! Neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op

Adviseurs

Jan van Oorschot, specialist is sfeer door haarden en kachels

Jan van Oorschot

Lidia Vargas, onze spaanstalige adviseur in kachels en haarden

Lidia Vargas

Patrick van Mierlo, adviseur en after-sales in sfeerhaarden bij Bouwmans Vuur Totaal

Patrick van Mierlo

© 2024 Bouwmans Vuur Totaal

Website gerealiseerd door Goedemorgen Reclame & Communicatie