Dru Maestro 75 tall tunnel

Tall van DRU

DRU Maestro 75 Tall

Met de komst van de Maestro serie kwam DRU met een totaal nieuwe haard, waarbij het vuur letterlijk om de houtblokken komt. Het zeer realistische vuurbeeld zorgt voor een groot aantal haarden die we uit deze serie hebben verkocht en geplaatst. En nu is daar ook de Maestro 75 Tall bij gekomen. Een haard met een grote ruit van 75cm breed en 130cm hoog. Dat is met recht in het Engels GROOT te noemen!

Dru tall Maestro 75 doorkijk

Tunnelhaard

De Maestro 75 Tall Tunnel in het gefotografeerde project is een zogenaamde tunnelhaard. Maar doorkijkhaard vinden wij ook een mooi woord. Zeker in de opstelling zoals we die bij deze klant hebben ontworpen. In de gesprekken met de klant was de wens dat we een roomdivider zouden ontwerpen met een gashaard. Echter, het ontwerpen was iets lastiger dan gedacht. In het 3D ontwerp programma, was de haard nog niet beschikbaar. Natuurlijk draaien wij onze hand daar niet voor om, want we zijn graag als één van de eerste die een nieuw type haard mogen plaatsen.

Dru Maestro 75 tall tunnel

Ontwerp voor deze Tall haard

We hebben voor deze woning een ontwerp gemaakt, waarbij de pijp van de rookgasafvoer zichtbaar is. Dat heeft te maken met de hoogte van het plafond. In de grote ruimte wilde onze opdrachtgever liefst een afscheiding tussen eetgedeelte en zitgedeelte. Daarbij moest het open karakter van de woning behouden blijven. Een boezem om de haard tot aan het plafond zou te veel als blok gezien worden. Dat was niet de bedoeling. Met de ontworpen situatie konden we mooi laten zien hoe in grote lijnen het eindresultaat zou worden. Hoogte van de haard, de breedte van de ombouw en de pijp die in het zicht zou komen. Maar, niets is zo mooi als het uiteindelijke resultaat! En dat hebben we maar wat graag op de foto gezet!

Dru Maestro 75 tall tunnel

Meer

Inmiddels hebben we de Maestro 75 Tall bij meerdere klanten geplaatst. We gaan uiteraard meer foto’s maken, maar dit ontwerp verdiende wat extra aandacht op onze site. Andere haarden die wij plaatsen zijn uiteraard ook mooi. Hieronder een galerij waar we meer foto’s van de DRU Maestro Tall serie zullen plaatsen.

 

 

Nog een gashaard?

JA! Veel mensen hebben het idee dat een gashaard veel verbruikt. Nou, dat valt reuze mee! Omdat het een lokale warmtebron is, is het in heel veel gevallen zelfs voordeliger om te verwarmen met een gashaard, dan de cv hoger te zetten.

Deze DRU Maestro 75 Tall tunnel heeft een vermogen van 1,5 tot 8,7 kW met gebruik van aardgas. Het verbruik van de haard is in de hoogste stand 1,235 m3 aardgas. in de laagste stand is dat slechts 0,2 m3. Met een rendement van 91,9% is dit een state of the art verwarming. Waar veel mensen een haard kopen voor de gezelligheid, kunnen we zeggen dat dit een machtig mooie en gezellige warmtebron is. Oh ja, hij is ook beschikbaar voor gebruik met propaan (flessengas), voor het geval u een nieuw huis gaat bouwen en dus geen aardgas meer krijgt.

Benieuwd?

Onze adviseurs Jan, Lidia en Patrick en onze monteurs weten werkelijk alles over deze haard! Niet voor niets zijn wij door DRU benoemd tot DRU Inspiration Shop. Kom eens langs en laat u informeren. Ook voor uw situatie maken wij graag een prachtig ontwerp.

© 2024 Bouwmans Vuur Totaal

Website gerealiseerd door Goedemorgen Reclame & Communicatie