Sfeerhaard in Asten

Deze sfeerhaard in Asten van het Nederlandse merk Wanders is een mooie strakke inbouwhaard. Deze haard heeft een vermogen van 5 tot 7kw. Daardoor is deze houtkachel zeer geschikt voor plaatsing in uw woning.

sfeerhaard in asten, houtstook, kachel, haard, kachels, haarden, hout, sfeerhaard, sfeerhaarden, dealer, specialist, inbouw, inbouwen

Designhaard

Deze houtgestookte haard is werkelijk een pareltje. Met een glasruit uit 1 stuk zie je geen strips in de deur. Het zicht op het vuur is dan ook werkelijk fantastisch.

sfeerhaard in asten, houtstook, kachel, haard, kachels, haarden, hout, sfeerhaard, sfeerhaarden, dealer, specialist, inbouw, inbouwen, bewust stoken

Stook bewust!

Houtstook wil wel eens voor discussie zorgen. Die is redelijk eenvoudig te voorkomen, zeker met een modern toestel. De verbrandingstechnieken en moderne haarden en kachels zijn de laatste jaren enorm verbeterd. Daardoor bereikt het vuur in de branderkamer een hoge temperatuur, waarbij nagenoeg alles verbrand, De hoeveelheid fijnstof die via de schoorsteen naar buiten gaat in met zeker een factor 25, tot wel 200, minder dan bij een oud toestel.

Uiteraard dient er dan wel gezorgd te worden voor schoon en droog hout. Dat is niet alleen goed voor de omgeving, maar ook voor het rookkanaal en de vervuiling op de ruiten van een houtkachel.

Deze sfeerhaard in Asten voldoet aan de laatste eisen op het gebied van houtstook. Zelfs aan de veel strengere eisen zoals die in meerdere Europese landen geldt.

Meer weten?

Wij weten alles over hout stoken en vertellen er graag over! Maar op onze site proberen wij ook zoveel mogelijk juiste informatie te geven. Het is namelijk in ieders belang dat houtstokers zo goed mogelijk stoken. Eén van de dingen die wij doen, en dat is uniek in de kachelhandel, is stooktrainingen bij mensen thuis geven. Regelmatig gaan wij met een krat hout naar mensen om uit te leggen hoe men het beste kan stoken. Dat doen wij voor eigen klanten geheel gratis.

Kennis

Wij hebben de kennis en via de volgende pagina’s, kunt u ook uw kennis vergroten.

Ecodesign voor houtstook

Verantwoord hout stoken

Houtstook in verdomhoek door gebrek aan kennis

Stookalert voor gezellige avonden

© 2024 Bouwmans Vuur Totaal

Website gerealiseerd door Goedemorgen Reclame & Communicatie