Dik Geurts Jannik Medium Low open haard in een patio voor sfeer

Jannik Medium Low van Dik Geurts

Samen genieten rond de open haard

De Jannik Medium Low van Dik Geurts is een robuuste houtkachel (in de volksmond: open haard) met een grote ruit. Daardoor is er een mooi zicht op het vuur. 

We hebben deze Jannik geplaatst in een veranda in Helmond. In de woning hebben wij een gaskachel geplaatst. Onze opdrachtgever wilde graag echt hout stoken en met de aanpassing van de tuin werd een gezellige plek gemaakt. Een heerlijke loungeset om in de zomer te genieten van rust. In combinatie met de Dik Geurts Jannik geeft dit garantie om ook bij wat frissere temperaturen te blijven genieten.

Warmte en sfeer

Bij Bouwmans Vuur Totaal houden we van vuur en warmte! Vuur geeft altijd sfeer en je kunt er uren naar kijken. Vlammen in een open haard of kachel zijn rustgevend. Door de juiste manier van stoken én het gebruik van moderne kachels is het genot optimaal.

Unieke oplevering door liefhebbers

Na plaatsing van een houtkachel geven wij onze klanten een stooktraining. Niet even snel wat uitleg geven, maar een uitleg van ongeveer een uur. Vanaf het stapelen van de eerste blokken hout, tot dat het systeem helemaal op temperatuur is. Duidelijke uitleg over wat er gebeurd tijdens het hele proces van opstarten tot aan het optimaal regelen van de beluchting voor optimale verbranding.

Omdat iedere houthaard of houtkachel zijn eigen specificaties heeft, zijn wij van mening dat een algemene stooktraining in onze showroom te weinig biedt voor onze opdrachtgevers. Een stooktraining is leerzaam, gezellig en geeft ons meteen de mogelijkheid om foto’s te maken.

Meer informatie over hout stoken:

Verantwoord stoken

Dé manier om je kachel op te starten

© 2024 Bouwmans Vuur Totaal

Website gerealiseerd door Goedemorgen Reclame & Communicatie