Corona maatregelen

Ook wij volgende de ontwikkelingen omtrent het Corona virus op de voet.

Het virus houdt het hele land in zijn greep en ons natuurlijk ook. We zijn zuinig op de gezondheid van onze klanten, maar ook op die van ons.

Wij houden ons zoals vanzelfsprekend aan de richtlijnen zoals die door het RIVM zijn voorgeschreven.

Wij hebben daarop de volgende maatregelen genomen:

  • Onze showroom is groot en ruim genoeg om afstand te kunnen houden. Deze blijft zoals gewoonlijk op vrijdag en zaterdag geopend. Iedereen is van harte welkom van 10.00 tot 17.00 uur. We hebben bij de ingang desinfecterende handgel staan. Wij vermijden lichamelijk contact en we houden 1.5 meter afstand.
  • Regelmatig zullen wij onze deurklinken, afstandsbedieningen enz. desinfecteren.
  • Wij hopen en gaan er van uit dat iedereen die onze showroom bezoekt, zijn of haar gezonde verstand gebruikt en geen klachten heeft.
  • We vragen van onze klanten om in het geval van symptomen zoals voorgeschreven door het RIVM (verkoudheid, hoesten, benauwdheid, keelpijn en/of koorts) geplande afspraken voor onderhoud of installatie af te bellen.
  • Onze monteurs komen alleen werken als ze zelf ook geen verkoudheid of andere ziekteverschijnselen vertonen.

Wilt u liever een afspraak maken om op een ander moment onze showroom te bezoeken? Dat is geen enkel probleem. Bel ons dan even voor het maken van een afspraak.

Wij gaan er van uit dat we met deze maatregelen uw en onze gezondheid zo goed als mogelijk beschermen. We proberen u de komende weken toch zo goed mogelijk van dienst te zijn. We rekenen op uw begrip en hulp.

Zorg goed voor uzelf en uw naasten en blijf gezond!

© 2020 Bouwmans Vuur Totaal

Website gerealiseerd door Goedemorgen Reclame & Communicatie